2013. augusztus 26., hétfő

Prince of Tennis

A Tenisz Hercegei
 A történet egy Ryoma Echizen nevű fiú körül forog. A fiú nem rég jött vissza Amerikából és hamarosan beiratkozik a Seishun Akadémiéra vagy röviden Seigaku. Az iskola egy privát iskola ami híres tenisz csapatáról és játékosairól. A csapat célja, hogy megnyerjék a Nemzetközi Középiskolás Tenisz Bajnokságot. Ryoma hamarosan csatalakozik a tenisz csapatba és nagyon hamar rengeteg nálánál idősebb és jártasabb játékosokat legyőzz. Ám a fiú így is hamar sok barátra tesz miközben fejleszti tenisz ügyességét és közben megtanulja mit is jelent neki ez a sport.

Kritika:
Az anime grafikája talán nem a legszebb de meg van a maga stílusa. Emellett az anime erősen sugározza , hogy ez shounen anime, de persze ez ne vegye el egy nő néző kedvét se, mert igenis megéri megnézni. A karakterek kifejezetten kedvelhetők. Minden karakternek megvan a maga egyénisége és a saját képessége, és ez az ami igazán megtudja ragadni az embert.



Egyéb:

Az anime nagy sikerének köszönhetően már OVA is készült illetve már Live Action film is készült belőle. Pluszba még musical előadásokat is készültek.





Íme az Amerikai trailer. 
Remélem kedvet hozott az animéhez.